Velkommen til CasaNemo

CasaNemo

 

En af mine store passioner gennem årene har været indretning.

Som tidligere nævnt, holder jeg især meget af den lidt gammeldags og romantiske chabby chique stil, så da jeg i sin tid flyttede ind her i Casa Nemo, bestemte jeg mig for, at den ikke skulle ha for lidt med pasteller, blonder etc.

Jeg elsker gamle møbler og er altid på "jagt" efter et eller andet, en hylde, et skab, en kommode ...  Samtidig elsker jeg gammelt porcelæn/fajance og gammelt sølv/pletsølv. Synes det er dejligt, når ting har en historie. 

Desværre sætter pladsmangel nu efterhånden en grænse for, hvor meget jeg kan blive ved med at putte ind i mine 67 kvm. Men får som regel altid plads til mine fund på en eller anden måde Cool


Har købt denne vitrine gennem Gul og Gratis. Var oprindelig cremefarvet og noget slidt. Har malet den med hjemmelavet kalkmaling og efterfølgende givet den voks. Planen er at der skal sættes lys i den, så man bedre kan se de små kopper m.m. 


Har arvet dette gamle hjørneskab fra min mor. Var oprindelig mørkbejdset, men jeg har malet det hvidt, så det passer med resten af mine møbler 

Desværre er glasset i vitrinen ikke helt klart, men tonet, så overvejer at skifte det, så man bedre kan se de små kopper i skabet .


Denne skønne gamle svenske stol er en indflyttergave fra min søster.

Jeg har senere betrukket den om med CasaNemo logo.


To af mine kæreste ejer. Min gamle skrivemaskine fra 1929 og min fine kommode. Begge ting er købt på auktion. Kommoden var oprindelig mørkbejdset, så jeg malede den med Vintage Paint og den har fået voks efterfølgende.

 Personen der har haft den, har passet godt på den, der var lagt brun papir i bunden af alle skufferne. Synes det er så hyggeligt med gamle ting, har jo alle en historie, så jeg tænker tit på hvem der mon har ejet den tidligere og hvad har den oplevet? 


Stuen i solskin 

Er bare totalt vild med mine Ektorp sofaer, der har den fordel at man kan skifte betrækket på dem.


Samler på små mokkakopper og har efterhånden en hel del, som bl.a. er købt på loppemarkeder samt på auktion Cool


Royal Albert "Old country roses" er for mig det smukkeste stel, der nogensinde er lavet. Har altid været meget forelsket i dette stel, især de fantastisk smukke klare farver på den specielle mælkehvide farve, som kun "bone china" har. Men da det er temmelig dyrt, har jeg aldrig haft det på min ønskeseddel.

Imidlertid var vi så heldige at dette kom på auktion i Aalborg og vi fik hammerslag til en overkommelig pris, så nu pryder det i vitrinen Hjerte


Royal Staffordshire "Elizabethan Garden" er også et meget yndigt stel, som jeg synes godt kan gå sammen med Royal Albert "Old country roses". Dette er også fra auktion i Aalborg.

Desværre er det efterhånden næsten umuligt at opdrive, da det er udgået af produktion. Men ind imellem kan man være heldig at finde det på Ebay Cool 


Hvem drømmer ikke om at sove i en himmelseng?

Da en sådan er lidt dyr i indkøb og kræver en balsal af et soveværelse, så har jeg fabrikeret min egen himmel, som består af 2 længder voilé gardin fra Ikea + 2 gardinstænger.

Synes faktisk det er ret hyggeligt at ligge der under "himmelen" Cool
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk